Tko smo

Tko smo

S Vama već 13. godina 


DEDALUS svojim korisnicima nudi cjelovita informatička i poslovna rješenja kroz usluge savjetovanja, oblikovanja, razvoja, izgradnje, upravljanja, poboljšanja i održavanja informacijskih sustava te edukacije za njihovo korištenje.

Tvrtka DEDALUS, čiji je misija graditi cjelovita rješenja usmjerena potpunom iskorištavanju poslovnih potencijala, posluje na hrvatskom tržištu od 1998. godine. Od osnivanja, DEDALUS učvršćuje temelje za razvoj cjelovitih informatičkih i poslovnih rješenja kroz koji se uvijek svojim korisnicima omogućuje potpunu usmjerenost na njihovu temeljnu djelatnost.

Početkom 2006.godine, DEDALUS proširuje opseg djelovanja sa cjelovitih informatičkih na cjelovita poslovna rješenja te uspješno projektira i izvodi složene informacijske sustave temeljene na naprednim informacijskim tehnologijama, izrađene prema specifičnim zahtjevima korisnika po sistemu “ključ u ruke”.

DEDALUS zapošljava visokoobrazovane djelatnike koji su vrhunski IT profesionalci višestruko dokazani na projektima integracije informacijsko komunikacijskih tehnologija. Metodološki i sistematičan pristup, jamstva su kompetencija u pružanju stručnih i kvalitetnih usluga u svakom segmentu životnog ciklusa poslovnih informacijskih sustava.

Razvijamo kulturu inovativnosti, povećava učinkovitost poslovanja stalnim ulaganjem u obrazovanje, stručnim osposobljavanjem i školovanjem djelatnika.

Karakterizira nas timski duh i otvorena komunikacija s korisnikom koja vodi rješavanju svakog poslovnog izazova. Upravljanjem zadovoljstvom djelatnika kroz sustav motiviranja i edukacije tvrtka kontinuirano stvara nove vrijednosti za svoje djelatnike, a kroz njih i za sadašnje i buduće korisnike.

Organizacijska struktura tvrtke

Svoju djelatnost i poslovne funkcije DEDALUS je organizirao u organizacijske oblike kroz poslovne, uslužne i proizvodne sektore i urede, i to:

  • Uprava
  • Prodaja
  • Razvoj i implementacija
  • Održavanja (sistemska i aplikativna)
  • Help desk – podrška korisnicima

 


# #