Web dizajn

Web dizajn

Trebate kreativnu i prepoznatljivu Web stranicu ili postojeća više ne zadovoljava vaše kriterije ?

 

Želite vrhunski dizajn jer vas prosjek ne zadovoljava, što je i shvatljivo, najkvalitetnije moguće rješenje, trebate vrhunski tim ljudi, vrhunskog partnera koji će sve to odraditi za vas i biti toliko pedantan oko svakog piksela da će i Vam dosaditi koliko sve “peglaju” … na pravom ste mjestu!

Naravno da Vam je važna Web stranica, ta INVESTICIJA predstavlja Vas i Vaš projekt 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i 365 dana u godini!

Da, u pravu smo ;) , VašaWeb stranica ipak je Vaše ogledalo u javnosti, pomoću nje gradite svoj imidž ujedno i kanal pomoć kojega komunicirate sa svojim korisnicima …

  • Koristimo najnoviju tehnologiju, rješenja i usluge temeljene su im na pouzdanim i modernim tehnologijama izrade internet i intranet aplikacija
  • Sve radimo strogo po zakonima i standardima struke, često znamo iskočiti iz tračnica ali zato na kraju za Vas imamo još bolje rješenje ;)
  • Čist i pregledan HTML kod
  • Čist i pregledan CSS kod
  • Koristimo JQuery i s njim apsolutno vladamo
  • Eksperti smo za JAVA programski jezik – najpopularniji jezik (TIOBE Programming Community Index)
  • LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) s njim se budimo i idemo spavati

Prilikom kreiranja Vaše nove Internet stranice posebnu pozornost dajemo i samoj strukturi, njezinoj jasnoći, lakoj čitljivosti kao i jednostavnosti i dostupnosti podataka. Naši klijenti, volimo reći PRIJATELJI, u potpunosti sudjeluju u kreiranju svoje nove stranice jer nam je njihovo zadovoljstvo na pravome mjestu.

Ukoliko želite odbiti najbolje, najkvalitetnije i najprofesionalnije rješenje, kontaktirajte nas, poslušati ćemo što trebate i iznijeti Vam prijedlog odnosno rješenje.

VAŠ SMO SIGURAN PARTNER OD SAMOGA POČETKA, KRAJ NE VIDIMO!


# #