Internet stranica po mjeri

Internet stranica po mjeri

Razvoj aplikacija i servisa po mjeri – od najjednostavnijih do najkompleksnijih rješenja

Od mikro web stranica do najsofisticiranijih web rješenja, za Vas u raznim tehnologijama otvorenog koda razvijamo i održavamo po mjeri. Počevši od prvog inicijalnog sastanka i upoznavanja do  razmjene ideja sve do analize Vaših potreba i razrade koncepta rješenja, pa sve do završne realizacije Vaš smo partner u svakom koraku.

U razvoju nismo zaboravili na jednu od najvažnijih karika, zove se SERVER i smještaj Vašeg projekta na isti. Za Vaše potrebe i za što veću sigurnost koristimo najbolja serverska rješenja koja postoje na tržištu, s istima u potpunosti upravljamo od postavljanja do održavanja, brz i siguran web server koji vas neće ostaviti na cjedilu jer Vi to zaslužujete!

Servise po mjeri razvijamo u PHP-u u sprezi s moćnim  MySQL i PostgreSQL bazama podataka. Koristimo jQuery koji je za nas najbolji JavaScript library i još puuuno toga.

Faze izrade

  • Upoznavanje i pripremna faza (definiranje Vaših potreba i definiranje odnosa)
  • Razrada koncepta
  • Prijedlog dizajna
  • Priprema dizajna i prijelom dizajna za Web (tzv. rezanje dizajna)
  • Programiranje i razvoj (PHP, kreiranje baze podataka, povezivanje dizajna s aplikacijom)
  • Postavljanje  na produkcijski server
  • Testiranje i provjeravanje
  • Puštanje u rad


Usluge tvrtke DEDALUS obuhvaćaju čitav životni ciklus projekta: od ideje, planiranja, pripreme i realizacije projekta, do testiranja, školovanja, te dugoročne poslovne i tehnološke podrške.

Prvi tip rješenja predstavljaju kompletni informatizacijski sustavi namijenjeni korisnicima s razvijenom poslovnom strategijom, a koji su u potrazi za kompetentnim i stabilnim partnerom. U takvim slučajevima tvrtka izvodi analizu, razvija projekt i predlaže rješenje koje je prilagođeno trenutnom stanju a ima razvijenu modularnu strukturu kako bi sustav mogao evoluirati paralelno s tržišnim zahtjevima.

Drugi tip usluga koje tvrtka nudi su već osmišljeni programski paketi koji se mogu prilagoditi specifičnim zahtjevima korisnika. Ovakva rješenja su zbog cjenovne pristupačnosti prihvatljiva manjim i srednjim poduzećima.

Pro.Evolution Platforma na kojoj se zasniva DEDALUS programska rješenja namijenjena je brzom razvoj vrlo različitih aplikacija. Uz potpunu podršku HTTP protokola i HTML jezika za oblikovanje vizualnog prikaza.

Ovisno o potrebama pojedine aplikacije u razvoju koristimo tehnologije koje su najprimjerenije za kvalitetnu realizaciju projekta. Najzastupljenije tehnologije koje koristi naš razvojni tima su Java, Perl, Pyton, PHP koji osiguravaju rješenja za razvoj i posluživanje složenih web aplikacija i servisa u sprezi s moćnom PostgreSQL i MySQL bazom podataka.

Sve aplikacije koje izrađuju inženjeri tvrtke DEDALUS potpuno su objektno orijentiranog koda s naglaskom na modularnost i skalabilnost.

Skalabilnost je svojstvo sustava da se može prilagođavati povećanju i smanjenju opterećenja. Informatička rješenja moraju osiguravati funkcionalnost ali i učinkovitost u slučaju promjena npr: broja korisnika, količine podataka ili broja transakcija. Takvo svojstvo ima modularna arhitektura u kojoj je pojedine module moguće zamijeniti modulima većeg kapaciteta ili većim brojem istovrsnih modula. Svojstvo skalabilnost mora se procjenjivati u odnosu na potrebe poslovnih procesa.

 

# #