Web dizajn

Ovdje možete pogledati samo mali dio naših referenci i radova. Zbog često potpisanih sporazuma o povjerljivosti podataka kojega određeni klijenti zahtijevaju nismo u mogućnosti prikazati sve reference. Poseban naglasak stavljamo na razvoj i održavanje poslovnih aplikacija!

Medialub.hrMedialub.hr

Medialub.hr

Za novu Internet trgovinu (tvrtka Medialub d.o.o.) dizajnirali smo i programirali kompletno rješenje kao i vizualni identitet tvrtke. Jako smo ponosni na ovaj projekt kao i na suradnju s Upravom Medialub d.o.o.!

Posjetite stranicu: www.medialub.hr

MediaFoto.com.hrMediafoto.com.hr Foto i event studio Internet stranica i vizualni identite

MediaFoto.com.hr

Izradili smo novu Internet stranicu kao i vizualni identitet za foto-event studio MediaFoto.com.hr…Donosimo Vam godine iskustva i profesionalne kvalitete!Jako ponosni :)

Posjetite stranicu: www.mediafoto.com.hr


Trazi.hr Internet portalTrazi.hr Internet portal

Trazi.hr Internet portal

S ovim projektom se jako ponosimo :)…Krajem 2009.g. kreirali smo Traži.hr Specijalizirani pretraživač za Hrvatsku i regiju za koji smo dobili i priznanje u 2011.g. od strane VIDI-a za TOP 10 MEDIJSKIH PORTALA u Hrvatskoj!

Posjetite stranicu: www.trazi.hr

ZagrebCentreApartments.comZagrebCentreApartments.com

ZagrebCentreApartments.com

Za klijenta, vlasnika prekrasnog apartmana izradili smo Internet stranicu i vizualni identitet! Ako Vam je supruga promijenila bravu jer ste stalno u uredu, preporučujemo Vam ovaj apartman ;) …

Posjetite stranicu: www.zagrebcentreapartments.com


Linkom.hr Internet trgovinaLinkom.hr Internet trgovina

Linkom.hr Internet trgovina

Vrhunska brand name računala, vrhunska usluga, vrhunska podrška, vrhunska Internet trgovina, ma sve vrhunski… Izradili smo Internet trgovinu i aplikaciju, kompletan vizualni identitet, logo, brošure, posjetnice baš sve ostalo je na njima :) …
Jako ponosni na sve :) …

Posjetite stranicu: www.linkom.hr

Finhol.hrFinhol.hr

Finhol.hr

Perspektivne tvrtke treba stručno voditi, na probleme preventivno djelovati i tako im omogućavati što stabilniji i brži rast! Ako imate problema s računovodstvom, financijama ili planirate uložiti Vaš kapital u neki projekt i trebate poslovni plan te savjetovanje obratite se vrhunskim stručnjacima iz Finhol-a. Izradili smo kompletnu internetsku stranicu za Finhol d.o.o. i postavili novu radnu stranicu. Također, obradili smo Java aplikaciju za ukamaćivanje.

Posjetite stranicu: www.finhol.hr


Plavi-mjesec.hrPlavi-mjesec.hr

Plavi-mjesec.hr

Kako biti kreativan u filmskoj industriji?! Tajnu vam nećemo otkriti ali zato ćemo Vam dati kontak za vrhunske producente koji su radili na stvaranju Gladiatora, Pad crnog jastreba, Iza neprijateljskih linija, Smogovaca itd… brrrrdo filmova :). Sretni smo što smo ih zadovoljili našom web kreativnošću :) …
 

Posjetite stranicu: www.plavi-mjesec.hr

Kuglana.com.hrKuglana.com.hr

Kuglana.com.hr

Živite u Slavoniji, točnije u dragom nam Slavonskom Brodu i dosadno Vam je … stvarno sramota jer praktički u centru grada postoji odlična kuglana. Za kuglanu u Slavonskom Brodu napravili smo internetsku stranicu kao i vizualni identitet i jako se ponosimo jer smo prilikom testiranja srušili sve čunjeve ali naravno na terenu ;) …

Posjetite stranicu: www.kuglana.com.hr


Via-tours.hrVia-tours.hr

Via-tours.hr

Totalno “otkačena” agencija koja stalno traga za „nečim novim“ kao i izradom ne stereotipnih programa kojima se uvijek trude biti  ispred očekivanja svojih klijenata. Eto, mi putovali s njima po svijetu, a sad oni putu na našem rješenju po internet prostranstvima. Ne tipična stranica za jednu putničku agenciju koja odiše elegancijom, tajanstvenošću i mističnošću. Nismo pristali na tipičnu dosadnu i na isti kalup internetsku stranicu (znate na što mislimo).

Posjetite stranicu: www.via-tours.hr/

# #